Антидекубитален дюшек за 250лв

Гърция

• Спешно получаване
• Срещу депозит и свободна продажба
• Наемане 3лв/ден
• Резервен матрак 120лв.
• Закупен дюшек може да премине в наем

Дюшек при залежаване. За 250лв антидекубитален дюшек за болни на легло

 

0223005 антидекубитален дюшек

0223005 антидекубитален дюшек

За хора с тегло: до 120 кг.
• Пълен цикъл: 8 мин.
• Матрак 190х90х6.5 см. по каталожни данни
• Тегло на: компресора/матрака: 2.3 кг./2.6 кг.
• Oпаковка: кутия с дръжка 29.5см.18хсм.х19.8см., тегло 4.8 кг.

 

За 250лв антидекубитален дюшек предпазващ болен на легло от получаването на рани може да получите  ако кандидатствате за помощ от АСП или ако имате вече издадена Заповед за отпусната помощ.  Докато чакате получаването на парите от социално подпомагане вие  получавате и ползвате дюшека. Като получите помощта доплащате до 372лв, толкова колкото е размера на помощта и колкото е стойността на антидекубитален дюшек. При фатален изход на болния не се дължи нищо ако не успеете да получите помощта от АСП.

 

За 250лв получавате предварително и веднага преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП. Вземате и ползвате дюшека, докато чакате помощта. При получаване на помощта се доплаща до пълната стойност равна на помощта от АСП.

Важно! * За да се осигури гаранционен ремонт 12 месеца от датата на закупуване е необходимо да се заплати пълната стойност на антидекубиталния дюшек 372лв. За да се осигури извън гаранционен ремонт 3 години с отпускане помощ от АСП за ремонт,  е необходимо антидекубиталния дюшек да е получен с целева помощ от АСП 372лв.

Антидекубиталния дюшек може да се получи веднага  преди получаване на помощта от АСП, като се заплати пълната му стойност. Вземате и ползвате дюшека, докато чакате помощта.

*Технологично време необходимо от кандидатстване до получаване на помощта от АСП около 2 месеца.

Антидекубиталния дюшек се получава веднага и при заплащане в брой на пълната му стойност.

Под наем за 3лв/ден. Вижте по-долу на страницата. Условия за отдаване под наем

 

Ако закупите антидекубитален дюшек в брой със собствени пари не са Ви необходими документи. За да се получи целева помощ от социално подпомагане и антидекубиталния дюшек да ви излезе безплатен е необходимо да се спазят изискванията на Правилника за приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания. 

 

Ще получите още нещо ако ще кандидатствате за помощ от АСП. Ние безплатно ще Ви консултираме за това какво да направите за  да си възстановите сумата за депозита и да получите помощта.

 

За да получите антидекубиталния дюшек срещу депозит не са необходими документи доказващи заболяване или увреждане. Необходимо е само да заплатите депозита. Получения дюшек с депозит може да премине в наем. От същото може да се възползвате ако болния няма вече нужда от дюшек поради различни причини включително и при летален изход.

 

Надуваеми дюшеци за лежащо болни хора, предпазващи получаването на рани от залежаване отпускани срещу депозит са по специална социална програма на Воев за инвалидна количка, тоалетен стол, антидекубитален дюшек. Причина за създаване на социалната програма на Воев е дългия срок за кандидатстване и отпускане на помощта от АСП съгласно Правилник за приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания / ППЗИХУ/. Времето от кандидатстване до получаване от Агенция за социално подпомагане /АСП/ на целева помощ за закупуване на помощни средства на практика е с продължителност около 2 месеца.

Социалната програма на Воев дава възможност на нуждаещи се да получат спешно помощни средства и услуги на достъпни цени. Социално слаби, финансово затруднени или по други причини нямащи финансови възможности болни хора могат да се възползват от нея.

За да може повече хора да имат достъп до  социалната програма на Воев с депозит на по-ниска стойност от стойността на продукта да получат веднага помощни средства и да продължи тази програма по-дълго време разчитаме на добросъвестността на ползващите програмата да направят всичко възможно да си получат помощта от АСП.

Ние безплатно консултираме за всеки конкретен случай какво трябва да направите, за да получите помощта от АСП. Не са необходими документи доказващи увреждания или заболявания.

 

Антидекубитален дюшек може да закупите и получите веднага от  санитарния магазин „Воев“ на Руски паметник, София. Ако не сте в София може да попълните формата за заявка по-долу или да поръчате по телефона 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Изпълняваме поръчки за цялата страна.

 

В магазин „Воев“ на ул.Шандор Петьофи № 1, София има офис на СПИДИ

Може да изберете и изпратите избраното от вас в други населени места в страната

 

„Воев“ 02/8519962,  02/8519375, 0888 893280,  SKYPE : voevisf,

 

Ако нещо ви затруднява обадете ни се и ние ще ви помогнем.

Обслужваме всички населени места в страната

Най-долу на страницата има форма за поръчка

 

Още подробности

Ако сте закупили антидекубитален дюшек срещу депозит с намерението да кандидатствате за помощ от АСП. Ако вече не ви е необходим, като причините могат да са различни включително и летален изход, по Ваше желание може да премине в наем, като върнете компресора. 

√ Наемане на антидекубитален дюшек за 3лв. на ден

Ако ви трябва антидекубитален дюшек само за няколко дни вместо да го купувате може да го наемете. Ако не знаете колко дни ще е необходим антидекубитален дюшек за вашия болен вземането под наем е подходяща форма за предпазване на болния от получаването на рани от залежаване.

 

Условия за наемане на антидекубитален дюшек

 

Условия за наемане на антидекубитален дюшек MobiakCare модел 0223005 

-При получаването се заплащат 250лв.
-След изтичане на наемния срок, при  връщане на  компресора/ във вида в който е получен-работещ, без механични повреди по него/ и фабричната опаковка на комплекта от сумата 250лв. се приспада:
-стойността на матрака  120лв. Поради хигиенни и медицински съображения матраците не се връщат и  остават собственост на клиента.
-сумата за ползване под наем-изчислява се като  броя на наетите календарни дни се умножат по 3 лв. на календарен ден, започвайки от деня на получаване. Деня на връщане на компресора се счита за нает. Минимален срок на наемане-5 дни.

Пример:
Платени 250 лв. при получаване.
Ползване 5 календарни дни  5х3=15 лв.
При връщане на компресора със свързващите тръбички към него/ във вида в който е получен-работещ, без механични повреди по него/, се връща сумата:
250-120-15=115 лв. и матрака остава собственост на клиента.

Ако не се върне дюшека комплект до 30 дни от наемането,  счита се за закупен.

 

√ С депозит от 250лв. получавате антидекубитален дюшек

с възможност за възстановяване на сумата за депозита

Плащайки  250лв депозит получавате веднага антидекубитален дюшек:

1. Който поставяте на леглото на лежащо болния и предотвратявате получаването на рани от залежаването.

2. До като кандидатствате или чакате помощта за закупуване отпускана от Агенция за социално подпомагане /около 2 месеца/. 

Може да поставите под лежащо болния антидекубиталния дюшек и да чакате помощта. Когато получите помощта ще си възстановите дадената сума от 250лв а на нас да платите стойността на дюшека в размера на помощта.

3. Имате възможността да си възстановите сумата от депозита кандидатствайки в Агенция за социално подпомагане за отпускане на помощ за закупуване или когато ви преведат парите.

  Важно! За да се възползвате от тази възможност важна е датата на издадената заповед от АСП за отпускане на помощта и документите които ние издаваме в тази връзка. За да се възползвате от възможността за закупуване с помощ от АСП или да си възстановите сумата при предварително закупуване е необходимо да се съобразите при покупката на антидекубиталния дюшек с нашите указания в магазина.

√ На цена 120лв  резервен матрак за антидекубитален дюшек

Може да закупите само резервния матрак ако имате компресор или ако искате да имате резервен матрак.

 

√ Закупуване на антидекубитален дюшек с отпусната помощ от АСП

 Ако имате вече отпусната помощ за закупуване от нас може да получите веднага антидекубитален дюшек. Ще ви консултираме безплатно и на какви други помощни средства имате право на целева помощ за закупуване отпускана от Агенция за социално подпомагане

√ Закупен дюшек може да премине в наем.

Още една възможност когато болния вече няма нужда от дюшек или при . 

 

Ако не сте от София или в София извършваме доставка за цялата страна

с наложен платеж, или банков превод+ доставка с куриерска фирма

Подробности за начините на плащане има на страница: Начин на плащане 

Може да поръчате като попълните формата най-долу на страницата или на   Поръчка

Вижте и получаване срещу депозит на инвалидна количка, тоалетен стол и стол за баня или комбиниран стол на страница: Продажба с депозит

При преместване на лежащо болни хора трябва да се избягва какъвто и да е опън на кожата. Позицията в леглото трябва да е с глава, повдигната под наклон не повече от 30 градуса. По този начин се избягва приплъзване на тялото водещо до протриване на кожата, тъй-като човешкият скелет се движи в обратна посока на кожната повърхност. С облегалките за легло може да се избере подходящата позиция в леглото

Облегалки за легло

0807949 триъгълна облегалка за легло, възглавница

0807949 триъгълна облегалка за легло, възглавница

Облегалка синя 0808341 MobiakCare

Облегалка синя 0808341 MobiakCare

За лежащо болни помощни средства. Специализирана страница

 

Антидекубиталните дюшеци служат да предпазят болния на легло да получи рани, декубитуси при залежаване в леглото и затова се наричат антидекубитални дюшеци. Неправилно някои ги наричат декубитални дюшеци. Ако имате вкъщи лежащо болен преди да получи рани от залежаване е необходимо да поставите под него антидекубитален дюшек.

Предпазни калъфи протектори за матраци

Водоустойчив калъф протектор за матрак

Протектор калъф за матрак 0806634

Протектор калъф за матрак 0806634

Освен антидекубитален дюшек, за да бъдат обслужвани на болните на легло са нужни инвалидна количка, тоалетен стол и стол за баня или комбинирания вариант.

 

За лежащо болни помощни средства 

 

След като бъдат вдигнати от легло вместо антидекубиталния дюшек болните могат да използват за самостоятелното си придвижване проходилка, четири или три опорни бастуни, патерици, канадки и други.

 

За трудно подвижни помощни средства

 

Възстановяване след залежаване при инсулт, след операция на болни или възрастни хора

Вижте разделите Раздвижване и Рехабилитация

 

Уред за раздвижване бял

Уред за раздвижване бял

 

Какво съдържат специализираните страници за трудно подвижни или лежащо болни хора ?

Стълба въжена с ръкохватки за вдигане и лягане в легло

Стълба за вдигане от легло

Стълба с ръкохватки за повдигане от легло

Стълба с ръкохватки за повдигане от легло

Колан за вдигане или повдигане на болни хора

 

Колан за вдигане на болни

Колан за вдигане на болни

 

Антидекубитален протектор за пета или лакът

При получени декубитални рани

Антидекубитален протектор за пета или лакът

 

Надстройка за тоалетна чиния мека

При получени декубитални рани или хемороиди

   надстройка с пяна

 

Помощна дръжка за легло

 0809250 drajki za leglo 150x150

За лежащо болния може да закупите и други помощни средства: инвалидна количка, тоалетен стол и стол за баня или комбинирания вариант, проходилка след вдигане от леглото и други помощни средства

 

Уринатори, подлоги, облегалки за легло, санитарен антидекубитален кръг, уред за раздвижване  и други


 

гумен кръг Urinator 318x255i Podloga 349x232

150обл. за легло 150 уред за раздв MOVI

Санитарни материали за еднократна употреба

Шапки антибактериални и неантибактериални за сухо измиване на глава.

Шапка за сухо измиване на глава

Шапка за сухо измиване на глава

Подходящи за болни на легло  са  шапките за сухо измиване на глава  когато лежащо болния не може да бъде мокро къпан.

 

Продуктите на Cleanis Франция вече в България

Aqua®  CareBag®  GelMax®   i-Cleanis

 

Торбички с абсорбатор за подлоги, за тоалетни столове, торбички за повръщане, уринаторни торбички, ръкавици за дезинфекция, ръкавици за сухо измиване на тяло и глава, балсами и шампоани

 

Продуктите на Cleanis Франция

Продуктите на Cleanis Франция

Санитарен магазин Воев. Магазин за възрастни хора, инвалиди и хора с увреждания в центъра на София, ул Шандор Петьофи №1

„Воев“ 02/8519962,02/8519375, 0888 893280,  SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg

Не сме дрогерията! Магазина до дрогерията сме!!!

"Воев" магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

Помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни с целева помощ от Социално подпомагане и свободна продажба. Информация за правата на хората с увреждания.
 Публикация на специализирания сайт на Воев  за  помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК
„Воев“ 02/8519962,02/8519375, 0888 893280,  SKYPE : voevisf, E mail:etvoev@abv.bg
магазин в центъра на София
между ПИРОГОВ и Руски паметник, ул.Шандор Петьофи № 1, 
Не сме дрогерията на партера!!! Ние сме магазина до дрогерията

 

Лицензирана фирма за помощни средства Воев
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.

 

Форма за поръчка "Воев-София" ЕООД, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg
Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни ако се наложи да се уточнят подробности по доставката.
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280.
Поръчките се обработват в обявеното работно време на магазина.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg или се обадете на 08771 93280

Име и фамилия(задължително).

Вашият телефон (задължително).

Вашият Email (задължително)

Доставките се извършват с ЕКОНТ

Допълнителни указания

[Опишете по-долу задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(ако е до поискване-адреса на офиса на ЕКОНТ),срок на доставка обикновена или бърза. Ако не желаете доставка с ЕКОНТ попълнете данните на куриерската фирма за която желаете. Ако имате въпроси или запитване, запишете ги също тук.
]

Разходите по доставката са за ваша сметка
* До офис на куриерска фирма е по-евтино отколкото доставка на адрес.
** Важно! Подадени поръчки до 15.00часа се изпращат по куриер същият ден.

Tук напишете Вашето съобщение.
Важно! Без оставен телефон и адрес не можем да изпълним поръчката Ви

BGtop