Gelmax суперабсорбент, вложки

Абсорбиращи вложки Gelmax на Cleanis превръщащи урината и течностите в гел

 

 

 

В основата на GelMax® са кристали с изключителни характеристики.
GelMax® във вид на прах/пудра/, тампон или вложка може да поеме до 450 пъти по-голямо тегло от течности и меки материали и да се втвърди .

Супер абсорбиращите кристали осъществяват бърз процес на втвърдяване  чрез формиране на компактна амалгама. Кристалите забавят процеса на гниене на карбамида в амоняка отговорен
за миризмите. Това физическо изолиране намалява окислението на  въздуха  в получената желеобразна маса и ограничава риска от разпространение на микроби.


В болници и лаборатории, в къщи и на други места флуиди и течности могат да бъдат заразени. Ето защо тези течности и флуиди могат да бъдат опасни  при ръчно изчистване(избърсване), отстраняване и изхвърляне. С GelMax® тампоните и GelMax®  пудрата отстраняването и изхвърлянето на разлети опасни заразни течности е по-безопасен метод.

GelMax® прах(пудра) и тампони са в състояние да поемат и желират течности като урина и телесни течности. Благодарение на супер абсорбиращ кристали, процесът на желиране се провежда при първия контакт с течността чрез образуване на компактна амалгама, като забавя превръщането на уреята в амоняк причината за миризми. По този начин желеобразната маса се отстранява физически ограничавайки риска от разпространение на микроби.

GelMax® пудра и тампони има много начина на използване, в различна среда (битови, медицински, промишлени). Препоръчително е пудрата да се поръси директно в контейнера съдържащ  течностите.

Торбички CareBag®  изделия на Cleanis Франция с основен елемент  вложка супер абсорбент GelMax®

Торбички CareBag®  изделия на Cleanis Франция с основен елемент  вложка супер абсорбент GelMax® превръщаща течностите в желеподобна маса, гел

Care Bag торбичка за подлога

Care Bag торбичка за подлога

Абсорбиращи течности тампони GelMax® на Cleanis

GelMax® Super-Absorbent Pad

Абсорбираща течности пудра GelMax® на Cleanis

GelMax® Super-Absorbent Powder

Gelmax пудра, вложки и тампони

Вижте подробна информация за GelMax® продуктите на страница Gelmax пудра, вложки и тампони
Страница от сайта на лицензирани фирми за помощни средства „Воев“
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.
„Воев-Георги Воев-Стефанка Воева“ ЕТ, Удостоверение №024-I/2013г.
BGtop