Инвалидни колички в брой и с помощ от АСП

Свободна продажба и безплатни с помощ от АСП

 

Може да закупите инвалидна количка със собствени пари, може да получите безплатно такава количка с помощ от Агенция за социално подпомагане/АСП/. Може докато чакате помощ от АСП предварително да получите и ползвате необходимата ви инвалидна количка.

Ако закупите инвалидна количка в брой със собствени пари не са Ви необходими документи.

 

Sofia disha 25 08 2013 500x375 15325

 

В раздел Инвалидни колички може да намерите: акумулаторни колички и скутери и акумулатори за тях, рингови, за деца и възрастни с ДЦП и детски, за баня, за танци и спорт, леки и активни, отдаване под наем, принадлежности за инвалидни колички

При заплащане в брой инвалидната количка се получава веднага.

Срещу депозит инвалидна количка се получава предварително и веднага преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП, като се заплати стойността й/около 2 месеца време за кандидатстване и получаване на помощта/

Най-изгодни са инвалидни колички модели 0808483 и 0808383 от серията MobiakCare, практични, удобни, евтини без помпане и лепене на спукани гуми.

 

Инвалидна количка 0808383

инвалидна количка 0808383

Само за инвалидни колички 0808483 и 0808383

Цена 350лв на инвалидни колички 0808483 и 0808383 при плащане в брой. При продажба се начислява ДДС

Депозит 350лв на инвалидни колички 0808483 и 0808383 за получаване предварително и веднага преди кандидатстване или преди получаване на помощта от АСП. При получаване на помощта се заплаща цена равна на помощта от АСП.

 

** За да се осигури гаранционен ремонт 12 месеца от датата на закупуване е необходимо да се заплати пълната стойност на инвалидните колички 486лв.

*** За да се осигури извън гаранционен ремонт 3 години с отпускане помощ от АСП за ремонт,  е необходимо антидекубиталния дюшек да е получен с целева помощ от АСП 486лв.

Подробности за инвалидните колички 0808483 и 0808383.

Подходящи инвалидни колички за хотели и за самотни хора, за използване в селски условия и вилни зони без грижа за помпане и лепене на спукани гуми.

Двата модела инвалидни колички 0808483 и 0808383 са от серията MobiakCare

 

За да се получи целева помощ от социално подпомагане и инвалидната количка да ви излезе безплатна е необходимо да се спазят изискванията на Правилника за приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания.

Нямате време и намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка. В този случай инвалидната количка е предвидена за свободна продажба без каквито и да са медицински документи.

• Докато чакате целевата помощ от АСП вземате и ползвате необходимата ви инвалидна количка. Необходимото времето за получаване на помощта при издадена заповед от АСП  обикновено е един месец.

• Имате намерение да кандидатствате в АСП за отпускане на целева помощ за закупуване на рингова инвалидна количка. Времето за подготовка на документите, кандидатстване в АСП и получаване на помощта обикновено е около 2 месеца.

Трябва ви инвалидна количка за близък живеещ сам, за вилното място или за живеещ на село, имате хотел и трябва да спазите наредбата за хотела. Други причини поради които не може или нямате право на помощ от АСП за закупуване на инвалидна количка.

За информация: Целева помощ от АСП за рингова инвалидна количка се отпуска при частична/пълна парализа/ на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелно придвижване е невъзможно. /Приложение № 7 от ППЗИХУ/.

Подходящи инвалидни колички за хотели, за самотни хора, за селски райони и вилни места са моделите 0808483, 0808383

Инвалидни колички с лесна поддръжка, без грижа за помпане на гуми

 

Общо представяне  на инвалидни колички рингови, с чужда помощ и акумулаторни, За да се ориентирате за вашия избор вижте това представяне.

 

Може да платите и получите в  магазина ни на Руски паметник, София. Може да поръчате на обявените ни телефони или да попълните форма за заявка.

Доставяме до всички населени места в България с куриер за сметка на клиента и наложен платеж.

Може да платите с банков превод вместо наложен платеж

Форма за поръчка, автоматично изпращане в help_voev@abv.bg

Преди да попълните формата, моля прочетете текста по-долу:
Електронната ви поща и телефон за обратна връзка са много важни ако се наложи да се уточнят подробности по доставката.
Ако не можете да се справите с попълване и изпращане на заявката, поръчайте на нашите телефони 02/8519962, 02/851 9375, 0888 893280.
Поръчките се обработват в обявеното работно време на магазина.
• При поръчки в големи количества(на едро) пишете ни на etvoev@abv.bg или се обадете на 08771 93280

Име и фамилия(задължително).

Вашият Email (задължително)

Допълнителни указания
[Опишете по-долу задължително! :
Наименование, код(ако има) и модел на изделието, телефон, пълен и точен адрес за доставка(ако е до поискване-адреса на офиса на куриерската фирма). Избрана куриерска фирма, срок на доставка обикновена или бърза.
* До офис на куриерска фирма е по-евтино отколкото доставка на адрес.
Разходите по доставката са за ваша сметка
Свободен текст запитване и въпроси ако имате такива.]

Вашето съобщение

Ако нещо ви затруднява обадете ни се на обявените стационарни телефони.

 

Други конструкции и модели инвалидни колички

 

Свободна продажба. Продажба срещу депозит до получаване на целева помощ от АСП. Продажба на получилите помощ от АСП.

 

Инвалидна количка с чужда помощ с накланяща се облегалка

Инвалидна количка с чужда помощ с накланяща се облегалка от MobiakCare

 

 

Освен инвалидни колички за обслужване на трудно подвижни, лежащо болни или възрастни хора могат да се използват проходилки, патерици, ролатори, тоалетни столове и столове за баня, 3 и 4 опорни бастуни…

 

Помощни средства

Помощни средства за възрастни хора, болни, инвалиди и хора с увреждания

 

Можете да направите вашия избор и най-изгодно да закупите в брой различни помощни средства без да са необходими каквито и да са документи доказващи заболявания. Вижте информацията на страница Най-ниски цени на помощни средства

Обща информация за помощните средства. Безплатно получаване на помощни средства с помощ от Агенция за социално подпомагане и свободна продажба. Вижте и  главната страница на сайта

Лицензирани фирми за помощни средства „Воев“:
„Воев-София“ ЕООД, Удостоверение №099/2008г. на МТСП-Агенция за хората с увреждания.
„Воев-Георги Воев-Стефанка Воева“ ЕТ, Удостоверение №024-I/2013г.

 

Специализиран сайт за помощни средства за възрастни хора, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК. Безплатни помощни средства с целева помощ от социално подпомагане и свободна продажба. Правата на хората с увреждания.

 

Магазин за помощни средства  и медицински изделия на лицензираните фирми „Воев“ в Агенция за хората с увреждания, София, ул.Шандор Петьофи № 1, Пирогов – Руски паметник

02/851 9962, 02/851 9375, 0888 893280

 

Не сме дрогерията!

"Воев" магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

„Воев“ магазин санитарен за помощни средства, медицински изделия и санитарни материали в центъра на София Пирогов-Руски паметник, ул. Шандор Петьофи №1, 02/8519962, 02/8519375, 0888 893280

 

BGtop